PUPPIES FOR SALE

The littels of Roos and Senne are born saterday 30 mars 2024
Uoeiska and Sygurd are pregnend the pupy's are expected for 1 of april
Reservations possible !

LITTER W5 SHIVA & TIAN BAO DAY 43

Dear fanclub,

Here we are with our weekly photo shoot.

We have a great time together, and we are doing our very best. We are following the course “becoming the best adorable dogs”  with great attention.

Our mom says we will all graduate.

But we also take time to play and to do funny things with each other, that’s the best time of the day. And after a busy day we all fall asleep close to each other. Mom is very proud on us.

Male Red-Orange : birth weight : 354 gr. --> day 43 : 5 970 gr.

Male Grey-Orange : birth weight : 500 gr. --> day 43 : 7 225 gr.

Female Lime-Orange : birth weight : 455 gr. --> day 43 : 6 220 gr.

Male Green-Orange : birth weight : 510 gr. --> day 43 : 7 650 gr.

Male Blue-Orange : birth weight : 515 gr. --> day 43 : 7 560 gr.

Female White-Orange : birth weight : 470 gr. --> day 43 : 5 950 gr.

Greetings from us and a big kiss.

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie