PUPPIES FOR SALE

PUPPIES FOR SALE

HOERAY !!

9th of April 2021 Litter U 5 is born. Three males and six females.   Mom Nice Lions from D’Es and dad Crazy Boy from Various Canine are very proud of their puppies.

 

2nd of April 2021  Litter U 4 is born.

Two males and five females.

Mom Oeps Lions from D’Es and dad Crazy Boy From Various Canine are very proud on their puppies.                     

 

18th of March 2021 Litter U 3 is born. One male and two females.

Mom Raissa Lions from D’Es and dad Paco du Plateau Bavarois are very proud of their puppies.

 

Litter U 4 Oeps and Crazy Boy day 22

Hello everybody,

We are doing very well, mom Oeps and dad Crazy Boy are very proud of us.

This week there has changed quite a lot, we’ve eaten for the first time solid food, it’s to say, real biscuits…yes, yes !!

The biscuits are still mixed and soaked into a porridge, because it is softer to eat.  But we can tell you that it tastes delicious. It’s still a bit difficult to eat cleanly, but we are doing our best.

Once we’ve finished, our mom tries to leave everything as clean as possible, but the cleaning crew always has to finish the job.

In the meanwhile, we take a nap with our round bellies. And after that we have to participate actively to all the puppy sports.

The lessons for socialization have also started, but we tell you more about it next time…because now our bowls with porridge are arriving…

Female White : birth weight : 482 gr. --> day 22 : 1 440 gr.

Female Yellow : birth weight : 624 gr. --> day 22 : 2 485 gr.

Male Blue : birth weight : 494 gr. --> day 22 : 1 725 gr.

Female Salmon : birth weight : 564 gr. --> day 22 : 2 310 gr.

Female Green : birth weight : 660 gr. --> day 22 : 2 650 gr.

Male Black : birth weight : 648 gr. --> day 22 : 2 575 gr.

Female Grey : birth weight : 586 gr. --> day 22 : 2 490 gr.

We’ve already grown up isn’t it !!

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie