PUPPY'S TE KOOP

ALL JOU NEED IS LOVE !

PUPPIES VERWACHT OMSTREEKS 20 OKTOBER

Toekomstige mama Lovely Lions from D' Es

Toekomstige papa Senne Lions from D' Es

 

RESERVATIES VOOR PUPJES NU MOGELIJK

 
 
 

 

 

NIEUW  NIEUW  NIEUW !

HYDROTHERAPIE  www.hydrolionsfromdes.be

 

 

W 3 Nestje Royal Higness & Tian Bao Socialisren in de hondenschool

Wat een leuke tijd hebben we samen gehad. 

Voor er al enkele pupjes naar hun nieuwe baasjes en nieuwe thuis vertrokken, hebben wij de 22 pupjes samen de grote finale voetbalwedstrijd gespeeld.

Willekeurig in twee ploegen verdeeld, werd er flink gevoetbald. Fair en sportief zoals we zijn opgevoed. 

De wedstrijd eindigde op een gelijkspel. 

's avonds werd er een flink feestje gehouden met alles er op en eraan.  Dit was dan ook de laatste avond allemaal samen. 

's morgens hadden we een klein beetje hoofdpijn van het feesten, maar vandaag mogen wij de W 3tje op socialisatie.

We nemen plaats in de Leomobiel, die ons naar de hondenschool brengt. Als socialisatieles, we maken onze eerste autorit... spannend en leuk.

In de hondenschool maken we kennis met mensen die we nog niet kenden en met verschillende hondjes die er wat anders uitzien als wij. 

We krijgen een applaus toen we terug naar huis vertrokken.

 

 

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie