PUPPY'S TE KOOP

07/07/22 PUPJES VAN OEPS LIONS FROM D'ES EN PAPA TIAN BAO ZIJN GEBOREN
NOG TEEFJES EN REUTJES BESCHIKBAAR
RESERVATIES MOGELIJK

 

NIEUW  NIEUW  NIEUW !

HYDROTHERAPIE  www.hydrolionsfromdes.be

 

 

Monthly archive

04 jun

U 5 Socialiseren in de hondenschool

Hallo, hallo, iedereen.

Vandaag gaan wij op uitstap ! 

Onze vriendjes en vriendinnetjes van het U 4 nestje, hadden ons al op de hoogte gebracht van hoe een socialisatie er aan toe gaat.

Maar toch hadden we wel wat gezonde stress, toen we met de Leomobiel ons eerste autoritje maakten. Ons mama en onze papa waren erbij, om ons gerust te stellen.

Het was heel leuk in de auto, we genoten er samen van, met kriebels in de buikjes.

In de hondenschool maakten we kennis met een heleboel andere hondenrassen, en vele hondenbaasjes, groot en klein.

Ook wij hebben de socialisatieproef goed doorstaan, en met glans geslaagd. Weeral iets om af te vinken, eerste autorit en socialisatieproef , done ! yes !

Lees meer en foto's

07 jun

En dan is het zover nestje U 4 Oeps en Crazy Boy vertrekken

En dan is het zover ....

De pupjes van het U 4 nestje vertrekken met hun nieuwe baasjes naar hun nieuwe thuis.

Afscheid nemen, bestaat niet ... jullie puppytijd blijft hier voor altijd ...

Het was een mooie tijd hier met mama en papa en papa Luc. Hij heeft zijn pupjes de allerbeste zorgen gegeven, en nu is het aan jullie om dit voort te zetten....Behandel ze met zachtheid.

Het gaat jullie goed ... 

Wordt lit van de FB GROEP "Lions from D' Eskes nazaten" deze is opgericht om in kontakt te blijven en ook om jullie met raad en daad bij te staan in de verdere opvoeding.

En hopelijk kan er nu vlug terug een samenkomst georganiseerd worden. Waarop jullie allemaal welkom zijn.

Lees meer en foto's

18 jun

En dan is het zover nestje U 5 puppy's Nice en Crazy Boy vertrekken

En dan is het zover ... de puppy's U 5 nestje Nice en Crazy Boy vertrekken ...

Wat gaat de tijd snel. Jullie waren zo een leuke bende samen. En nu is het tijd om jullie echte hondenleven te beginnen. 

Hier kregen julie de beste puppytijd, met grote dank voor de goede zorgen van papa Luc.

Hopelijk worden jullie de beste, liefste en braafste Leonbergers. En gaan jullie een gezonde en gelukkige toekomst tegemoet.

Vraag aan jullie baasjes om ook lid te worden van de FB groep Lions From D' Eskes Nazaten. Zo blijven jullie in kontakt met broertjes en zusjes en heel de familie.

En heel graag zien we jullie vlug nog eens terug op één van de reunies van de Lions from D' Eskes nazaten. 

Het gaat jullie goed heart

 

Lees meer en foto's

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie