PUPPIES FOR SALE

 

CHIOTS A VENDRE

9 Avril 2021 Nichée U 5 est né. Trois mâles et six femelles.       Maman Nice Lions from D’Es et papa Crazy Boy from Various   Canine sont très fiers sur ses chiots.

 

2ième Avril 2021 Nichée U 4 est né.

Deux mâles et cinq femelles.

Maman Oeps Lions from D’Es et papa Crazy Boy From Various Canine sont très fiers sur ses chiots. 

 

18 Mars 2021  Nichée U 3 est né. Un mâle et deux femelles.

Maman Raissa Lions from D’Es et papa Paco du Plateau Bavarois sont très fiers de ses chiots

 

 

Nichée U 3 Raissa & Paco jour 37

Cher club des fans,

Nous voilà avec plus de nouvelles.

Tout va très bien avec nous trois. Nous avons déjà grandis entre-temps.

Maintenant le « vrai travail » d’être un chiot est arrivé, tous les jours, nous devons aller en classe pour suivre les leçons…heureusement il n’y a pas d’éducation à distance ici.

Non, non, notre maman est toujours avec nous afin de nous apprendre de nouvelles choses, pas facile, surtout les bonnes manières à table…manger propre, ça n’est pas notre leçon la plus forte.

Mes les leçons pour apprendre d’être gentille et sympathique, nous les suivons avec grand intérêt.

Dans l’après-midi, il y a toujours du temps de jeu. Nous pouvons vraiment jouir de ce temps ensemble. Jouer ensemble avec toutes sortes de jeux. Mais…nous obtenons vraiment faim de ça…

Le soir, on peut toujours se reposer ensemble tout près de notre maman, et alors, elle nous lèche encore propre avant d’aller dormir.

Femelle Orange : poids de naissance : 590 gr. --> jour 37 : 5 490 gr.

Mâle Rouge : poids de naissance : 450 gr. --> jour 37 : 3 880 gr.

Femelle Bleu-Clair : poids de naissance : 545 gr. --> jour 37 : 5 785 gr.

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie