PUPPY'S TE KOOP

RESERVATIES MOGELIJK

PUPS GEBOREN OP 30.11.21

OEPS LIONS FROM D'ES EN BASILEUS LEO VON ZARENDORF 

ZES TEEFJES EN ZES REUTJES MAMA EN PUPS STELLEN HET WEL ! 

 

NICE  LIONS FROM D'ES VERWACHT PUPJES VAN BASILEUS LEO VAN ZARENDORF

 

 

NIEUW  NIEUW  NIEUW !

HYDROTHERAPIE  www.hydrolionsfromdes.be

 

 

T 7 Presilla & Crazy Boy from Various Canine dag 43

Hallo best fanclub,

Het is hier stilletjes, nu de pupjes van het T 5 nestje en het T 6 nestje zijn vertrokken naar hun nieuwe thuis.

Wij hebben veel plaats nu, maar echt, we missen onze vriendjes en vriendinnetjes... maar we maken er het beste van.

Nu wij "de grote" zijn is tante Ingrid onze spuitjes komen geven en ook hebben we nu ook een ship ingeplant. Dat is uitsgtekend, zo weet iedereen waar en wie we zijn.

 We moeten nu ook nog van alles en nog wat leren. Alle dagen is er wel een nieuwe uitdaging. Ons mama en onze papa zijn heel fier op ons. We zijn dan ook superpups !

Reutje Multicolor Zwart geboortegewicht : 690 gr. --> dag 43 : 7 875 gr.

Reutje Multicolor Rood : geboortegewicht : 564 gr.--> dag 43 : 8 505 gr.

Reutje Multicolor Blauw : geboortegewicht : 740 gr.--> dag 43 : 8 130 gr.

 

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie